Monday, March 14, 2011

1st Class lepas kelas outdoor...!!! ~9 march 2011~

teori abselling...pada haritu aku datang lmbat...En.Zainal yg smpai dulu dari aku..p ramai lg mmber2 aku yg dtg lmbat dari aku.trutamenye dak2 pompuan...haritu En.Zainal ajar kami pasal2 barang2 untuk abselling..maklomla,next week dah buat abselling...mmg patot la en.zainal mmperkenalkan kami semua brg2 tu...lau x,mane la tau name brg n kegunaan nye untuk ape...


lpas diajar,baru la aku tahu,bnyak gler name,alatan n jenis2 brg untuk abselling...aku sblom ni dah dberitahu pasal alatan2 ni mase kat PLKN awal 2010 dulu..p maklumla dah lame..lupe..kat PLKN la 1st time aku buat abselling...agak gayat jugak r...takut tu mmg takut..p myb yg untuk En.Zainal pnye ni myb lebih tggi kot..dngar kate buat kat menara plg tggi kat UiTM iaitu mnara fakulty kjuruteraan...hahaha...ade yg brkobar2,ade yg takot dngar crite lecturer..hahaha
~ORGANISASI KEM OUTDOOR RECRETION 2011~

 Penaung

 Prof. Madya Dr. Mohd Hanafiah Abidin
 (Dekan Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi UITM Shah Alam)

   Penasihat Program

 En. Hisyam b. Che Mat (Ketua program SR113 UITM Shah Alam)
 En. Mohd Zainal b. Mohamed Arshed (Pensyarah Outdoor Recreation UITM Shah Alam)

Pengarah Projek
Mohd Fareed Esmeer b. Mohd Fauzi
Timbalan Pengarah
Nor Muhammad Radzi b. Mohd nor
Setiausaha
Rafidah binti Zulkapli
Marlizan binti Mohamed
Bendahari
Norshahizad b. Mohamad
Nura'dlie Zuhailie b. Jafri
Biro Makanan 
Nuraain Fatihah binti Mohd Azlan
Nur Adli Safwan b. Sarman
Biro Keselamatan
Muhammad Qusyairi b. Jamaludin
Muhd Arif Aqmal b. Shariffudin
Biro Pengangkutan
Nur Umirah binti Abdul Raduan
Amir Rifaat b. Abdul Rahman
Biro Aktiviti
Saharuddin b. Md.Radzuan
Syed Husin b. Syed Ahmad
Biro Penempatan
Meor Nasrullah b Meor Mohd Ali
Muhammad Azwar b. Mazlan
Biro Kebajikan dan Kerohanian
Mohd Azamuddin b. Julam
Mohd Aliff b Nordin
Biro Peralatan
Muhd Shazlan b. Abu Samah
Husnul Khuluq Al Assakha b. Samsudin
Biro Teknikal dan Tugas Khas
Mohd Arif b Mohamad
Azamsabree b. Nasruddin
Biro Publisiti
Siti Nur Jannah binti Tamby Hussin
Nadhira binti Rosly
Biro Cenderamata
Raudhah binti Ruslan
Nurhazwani binti Hashim